JONGEREN BEREIKEN
Bijbanaan Activatie

Bijbanaan is naast recruitmentplatform ook een creatief activatiebureau. Wij geloven in het bereiken van jongeren door interactieve merkbeleving. Van missie tot eindproduct, van offline naar online: met passie leveren wij kwaliteit!

Bijbanaan is naast recruitmentplatform ook een creatief activatiebureau.
Wij geloven in het bereiken van jongeren door interactieve merkbeleving. Van missie tot eindproduct, van offline naar online: met passie leveren wij kwaliteit!
.
.

Slider

1

Missie

Voor de activatiecampagnes werken wij volgens het Missie – Inzicht – Idee principe.┬áIn overleg met de opdrachtgever bepalen we wat de missie wordt van de campagne. Wat is het doel van de campagne? Wat wil je als merk uitstralen? En wat is het bereik dat we willen genereren? Iedere campagne verdient persoonlijke aandacht.

2

Inzicht

Bijbanaan is gespecialiseerd in de doelgroep jongeren uit Amsterdam, tussen de 15 en 21 jaar. Door onze gevestigde roots als recruitmentplatform hebben wij door de tijd heen belangrijke kennis verzameld. Wat speelt er in de doelgroep? Waar lopen zij tegenaan in het dagelijks leven? De juiste analyse is de basis voor ieder sterk idee.

3

Idee

Wanneer al het voorwerk is gedaan is het de kunst om het juiste touchpoint te vinden. Na het samenbrengen van de missie en de doelgroepanalyse gaan we aan de slag met het concept. Hierin werken we uit hoe we het merk op een spraakmakende manier onder de aandacht brengen. Wij zorgen ervoor dat jullie merk nog lang onderwerp van het gesprek zal zijn!

De activaties

Wij hebben gewerkt voor:

Wil jij ook dat wij aan de slag gaan voor jouw merk