Full 1
Het verhaal van Bijbanaan

Bijbanaan, het recruitment- en studiekeuzeplatform waarbij jongeren helpen bij het vinden van hun passie centraal staat!

Bijbanaan, het recruitment- en studiekeuzeplatform waarbij jongeren helpen bij het vinden van hun passie centraal staat!

Bijbanaan, het recruitment- en studiekeuzeplatform waarbij jongeren helpen bij het vinden van hun passie centraal staat!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Full 1

Over Bijbanaan

Bijbanaan helpt jonge talenten aan de start van hun eigen weg naar succes. Een bijbaan / stage betekent niet alleen geld verdienen voor een Vespa of een backpackreis door Azië, een bijbaan helpt jongeren ontwikkelen. Wie ben ik en wat wil ik? Wij bewegen jongeren om te solliciteren voor die leuke baan / stage en daarmee hun wereld en kennis te verbreden. Gemak en efficiëntie is hierin key.

Inmiddels is Bijbanaan naast een recruitmentplatform, uitgegroeid tot ook een studiekeuzeplatform voor de jongeren. Jongeren bewegen en bereiken staat bij ons centraal. Daarom inspireren wij de jongeren om uit hun comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar de passie waarvan ze energie krijgen, zodat ze een studie vinden die bij hun past!

Onze sterke punten

 • Bewegen

  Door het aanbod van leuke vacatures helpen wij de studenten uit Haarlem, Amsterdam en Utrecht met hun eerste stappen in hun carrière.
 • Studiekeuze

  De Instagram #Studiekeuze Cursus die je op een unieke manier leer om een bewuste studiekeuze te maken!
 • Instagram

  Het promoten van de vacatures gaat via het populaire platform Instagram. De plek waar je studenten in deze tijd het beste bereikt.
 • Persoonlijk

  In een wereld die steeds sneller en digitaler wordt, vinden wij dat persoonlijke benadering een must is. We hebben direct contact met de jongeren en weten goed wat er speelt.
 • Fris

  Bijbanaan brengt een nieuw concept in de vaak wat grijze recruitment wereld.
 • Fun

  Het woord ‘Bijbanaan’ zegt het al: fun!
Veerle Martens | Oprichter Bijbanaan

Het gezicht achter Bijbanaan

Veerle Martens | Founder

‘Wat wil ik? Wat voor bedrijf past bij mij? En heb ik wel de juiste studie gekozen?’ Dit zijn vragen die ik gedurende mijn studie aan mijzelf stelde. Als student hoor je overal om je heen dat een uitstekend CV van groot belang is als je carrière wilt maken. Je moet namelijk wel opvallen tussen al die duizenden studenten! Met deze prestatiedruk op mijn schouders ging ik aan de slag om mijn CV een boost te geven, startend met studeren in het buitenland. Aan de University of Minnesota kwam ik in aanraking met het vak ondernemerschap. Geïnspireerd en enthousiast dat ik was, kwam ik terug in Nederland en wilde ik mijn ondernemersdroom verder uitwerken. Maar hoe en waar begin je? Ik besloot mijn eerste ervaring op te doen als sociaal ondernemer bij de organisatie Enactus. Na een half jaar begon het écht te kriebelen: het was tijd voor mijn eigen onderneming en de minor entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam was een logische vervolgstap. Samen met medestudenten werd ik uitgedaagd een start-up op te richten en zo ontstond het recruitmentplatform Bijbanaan op Instagram. Nu 2,5 jaar later is Bijbanaan uitgegroeid tot een bekend studiekeuze- en recruitmentplatform waarbij we jongeren helpen bij het vinden van hun eigen weg naar succes. Mijn doel is om jongeren te inspireren, uit hun comfortzone te laten stappen, om bewust na te denken over hun toekomst, nieuwe mensen te leren kennen en uiteindelijk, net zoals ik, een passie krijgen voor iets wat bij hun past.

Trost op onze Bijbanaan partners

Met trots hebben wij al meer dan 150+ vacatures opgevuld voor veel leuke bedrijven in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!