Full 1
Nog prangende vragen of interesse om samen te werken?
Neem contact met ons op!
Full 1

Veel gestelde vragen over personeel zoeken

  • In principe mag je wel in de horeca werken, het hangt alleen van de functie af. Functies waarbij alcohol wordt geschonken of geserveerd mogen helaas niet vervuld worden als je nog geen 18 bent.

  • Natuurlijk! Wij horen graag wat je wensen zijn en gaan direct op zoek naar een leuke bijbaan of stage die bij jou past. Je kunt een mail sturen naar info@bijbanaan.nl

  • Bij de meeste vacatures wordt dit per leeftijd aangegeven of een stagevergoeding. Het kan per werkgever verschillen of ze dit van te voren vrijgeven. Schroom niet om er altijd even naar te vragen wanneer je een gesprek hebt met de recruiter.

  • Dit kan per werkgever verschillen. Meestal duurt het 1 tot 3 werkdagen. Mocht je na een week nou nog niets hebben gehoord, laat het ons dan zeker weten (stuur een mail naar info@bijbanaan.nl)! Dan gaan wij er voor je achteraan.

  • Ja zeker! We hebben ook bijbanen en stages in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!

  • In Amsterdam is het niet altijd makkelijk om als 14 jarige al aan de slag te gaan bij een bedrijf. Vaak worden voor deze leeftijd wel bijbanen aangeboden bij verschillende supermarkten. Kijk eens tussen onze vacatures of je hier iets leuks ziet staan. Zo niet? Dan kun je ons via het contactformulier (of via Instagram natuurlijk) altijd een berichtje sturen, dan gaan wij voor je op zoek naar de perfecte bijbaan.

  • Dat kan gemakkelijk via het ‘solliciteer direct’ formulier. Vul de benodigde gegevens in en wij zorgen dat jouw sollicitatie direct wordt doorgestuurd naar het bedrijf! Houd daarna je e-mail of telefoon goed in de gaten, want het kan zijn dat het bedrijf je via die weg probeert te benaderen.