Bijbanaan schrijft

Mis niks van ons nieuws!
Amsterdam To Do's

Vakantie!! Maar corona.. Wat nu? – Dagje Amsterdam Tips

Whoop Whoop Zomervakantie!!! Dit betekent genieten van de vrijheid naast lekker veel tijd om te werken bij je bijbaan. Toch moeten wij ook wel toegeven dat deze zomer wel heel anders is dan anders. Maar we moeten zeker niet bij de pakken neerzitten: het is tijd om Nederland te gaan ontdekken!! Hierbij wat handige to-do tips in Amsterdam:


To do’s in Amsterdam:

Tip 1: Ga naar één van de Instagram Museums in Amsterdam

Na de opening van Wondr en Youseum opent Anna Nooshin nu ook de deuren van het Instagram museum: The Upside Down. In de Instagram Museums ben je 1,5 uur zoet met het maken van de leukste, coolste en mooiste foto’s voor jouw Instagram profiel. Ideaal voor een regenachtige dag! P.S Je kan nu ook een hele bijzondere date houden bij YOUSEUM (Sky High Date night!) inclusief een fles champagne.

Kosten: €24,95

Tip 2: Spellen spelen bij Gamestate

Ga bij Gamestate de strijd aan met je vrienden in een dance battle, speel je rot met mario kart of versla je vrienden in een van de andere toffe spellen. Gamestate vind je niet alleen in Amsterdam maar ook in Utrecht, Rotterdam, Breda, Den Haag en Eindhoven! Let’s go!

Kosten tussen €9,95 – €29,95

Tip 3: Plan een heerlijke High-tea!

Nog leuker dan ontbijten of lunchen is toch wel high-tea-en waarbij je ontelbaar veel heerlijke, zoetige en hartige hapjes kan proeven. Trek je leukste kleren aan en maak er echt een bijzonder uitje van met vriendinnen en/of vrienden. Dit zijn onze favorieten plekken: Majesteit Taart, De Bakkerswinkel, De Drie Graefjes. Als je er echt iets bijzonders van wil maken, boek dan een High-Tea bij The Duchess.

Kosten tussen €10,00 – 25,00

Tip 4: Ga naar Pesca X Veronicaschip Movie Nights

In juli en augustus kun je nu elke maandag, dinsdag en woensdag genieten van de leukste films op een unieke locatie, namelijk het Veronicaschip. Naast een heerlijke lounge plek (en hopelijk het zonnetje) krijg je tijdens de films ook popcorn! Op de website kan je al zien welke films er spelen zodat je niet onverwachts naar een enge horror film gaat ;-)!

Kosten: €18,49

Tip 5: Tokyo Summer bij TonTon Club West

Geniet van de sfeervolle en over-de-top Tokyo Summer op TonTon’s zonovergoten terras in het Westerpark! Ga los met karoake op het terras, ga de strijd aan met je vrienden in een airhockey toernooitje, drink de speciale shotjes en boozy milkshake en geniet van een heerlijke Japanse BBQ. Wanneer buiten het terras sluit, gaat binnen het feest op gepaste afstand gewoon door!

Kosten rond de €20,00

Zoek je ook nog een leuke bijbaan voor deze zomer? Kijk dan even op de vacaturepagina waar alle vacatures op een rijtje staan. Solliciteer op een van de leuke bijbanen en ga zo snel mogelijk aan de slag!