Bijbanaan schrijft

Mis niks van ons nieuws!

Werken bij een van onze bijbanen: Hot Networkz!

Hoe is het om te werken bij een bijbaan van Bijbanaan? Wij vroegen het Amber Schooneman, werkzaam bij Hot Networkz als promotor van diverse opdrachtgevers! Laten we gelijk beginnen met een korte voorstelronde!

Mijn naam is Amber Schooneman, momenteel studeer ik creative business op de Hogeschool van Amsterdam. Ik woon in Nieuw-West Amsterdam samen met mijn beste vriendinnen. Naast school vind ik het leuk om lekker wijntjes te drinken met vriendinnen (thuis of in de stad), festivals te pakken of om te reizen. 

Wat vind jij belangrijk aan een bijbaan?

Ik vind het belangrijk om tijdens een bijbaan altijd met plezier te werken, als je dan leuke collega’s hebt dan werkt dat extra goed mee. Ook is het voor mij belangrijk dat ik mijn bijbaan flexibel kan indelen in verband met studie. Als laatste vind ik het belangrijk dat het goed verdient. Als je veel wilt reizen zoals ik is het fijn dat je een goede inkomstenbron hebt. 

Je werkt op dit moment bij Hot Networkz. Hoe bevalt je bijbaan?

Momenteel werk ik inderdaad bij Hot Networkz. Hot Networkz is een leuk bedrijf. Je gaat aan de slag als promotor. Dit houdt in dat je samen met leuke collega’s de straat op gaat om voor bedrijven te werven. Het werk is super flexibel. Dit houdt in dat je zelf je eigen dagen kan inplannen.

Hoe ben je bij deze bijbaan gekomen?

Ik ging naar de introductieweek van mijn HBO studie op de Hogeschool van Amsterdam. Hier was een soort feest en daarvoor stonden toen mijn toekomstige collega voor te werven. Ze vroegen of ik toevallig nog een bijbaan zocht en dat zocht ik! Ik werd enthousiast van hun enthousiasme over het werk en ik heb mijzelf toen aangemeld. 

Wat vind je het leukste aan het werken bij Hot Networkz?

Ik vind werken bij Hot Networkz leuk omdat er altijd gezelligheid is, op kantoor, op straat en ook vaak na het werk is er altijd nog wel wat met elkaar te doen. Er worden op kantoor vaak leuke en bijzondere dingen geregeld. Er worden zelfs vakanties geregeld waar je mee naartoe kan! Ook betaalt de bijbaan erg goed! Gemiddeld verdien ik €100,- per dag. Als student in Amsterdam is het leven niet goedkoop dus voor mij is een goed betaalde bijbaan belangrijk. 

Denk je dat je de werkervaring die je bij Hot Networkz hebt opgedaan je in de toekomst gaan helpen? Zo ja, hoe?

Tijdens mijn werk bij Hot Networkz heb ik vooral veel mensenkennis opgedaan. Je komt met zoveel mensen in gesprek wat je veel connecties brengt, maar ook meer kennis. Daarnaast krijg je veel salestrainingen bij Hot Networkz waardoor ik goed weet hoe ik mensen moet aanspreken. Dit is ook echt een boost voor mijn CV. Met mijn studie die ook een deel communicatie bevat is dit super handig en kan ik dit in de toekomst zeker gebruiken!